Horisonttiverkosto

"Mitä on keskellä horisonttia? Se olet Sinä"

Horisontissa näkyy tulevaisuus

Lasten ja nuorten parissa toimivat ammattilaiset ovat harjaantuneita näkemään muutoksia joita uudet sukupolvet tuovat tullessaan. Tälle ajalle on leimallista digitaalisen kulttuurin tuomat muutokset jokaisen ihmisen arkipäivään. Siinä vauhdissa saattaa olla vaikeata pysyä mukana.

Horisonttiverkosto rohkaisee kiipeämään mastoon tähystämään tulevaisuutta.

Verkoston kirjoittajia

Minna Janhonen
Tiimiyrittäjä
MonkeyBusiness
minna@banana.fi
040 4173274
banana.fi
Arja Kitola

Opettaja, kouluttaja, yrittäjä
arja.kitola@tmikitola.fi
050 441 8660
www.tmikitola.fi


Opettajien täydennyskoulutus, työyhteisöjen kehittäminen, osaamisen arviointi ja osaamiskartoitukset, opetus- ja sivistystoimen kehittämishankkeet, laatutyö ja laadun arviointi, yrittäjyyskasvatus, sähköiset oppimisympäristöt.Reima Orvasto
Yrittäjä
Suunnittelutoimisto Grafiro
reima@grafiro.fi
040 556 6175
www.grafiro.fi

Osaaminen: järjestötoiminnan ja lastensuojelutyön veteraani, laatuvalmentaja, sosiaalisen median ja muiden verkkotyökalujen käyttö järjestötyössä, printti- ja verkkomedian graafinen suunnittelu ja toteutus, tietojärjestelmähankkeiden koordinointi ja konsultointi.

Toimitusjohtaja, perustaja, sosiaalisen median konsultti ja kouluttaja
Sosiaalisen median konsultointitoimisto Someco Oy
040 576 3206

Minna on sosiaalisen median konsultti ja kouluttaja, joka on kouluttanut niin yrityksiä, organisaatioita kuin järjestöjä käyttämään sosiaalista mediaa ajatuksella ja suunnitelmallisesti. Minna on keskittynyt strategiseen sosiaalisen median viestintään ja jatkuvaan nettinäkyvyyden kehittämiseen. Minnalla on vahva sisällöntuotannon tausta, hän on aiemmin työskennellyt nimittäin vapaana toimittajana ja kirjoittanut Belgia -nuortenkirjan.